des.
24
2008
1
des.
07
2008
2

La invassió dels catalans

Fa temps que els catalans som gent hiper-activa en el món del software lliure, tenim una obsessió: Traduir, traduir i traduir. Coneixem la feblesa de la nostre llengua en aquest món tan globalitzat i invaït per la llengua anglesa, però, alhora coneixem les possibilitats que ens ofereix el software lliure que no respon a interessos comercials ni pactes ocults.

Vols que el teu software preferit tingui una versió catalana? Doncs fes-ho tu mateix, crear una traducció i envia-ho a la comunitat!

Gràcies a aquesta llibertat estem en una posició envejable, perquè en el fons som gent treballadora i compromesa, i actualment és molt més senzill trobar software lliure en català que amb altres llengües amb un nombre similar de parlants, de fet, en molts casos tenim millors traduccions i més completes que les comunitats hispanes, que tenen molts més milions de parlants, i per tant, molts més milions de possibles col·laboradors per una hipotètica traducció.

Avui tinc l'honor de presentar les meves dues últimes incorporacions.

Primer la traducció catalana del tema d'administració RootCandy per Drupal 6. Vaig enviar la traducció el 27 d'Octubre de 2008 i va ser incorporada a la branca oficial del tema el 2 de Desembre.

Segon la traducció catalana d'un dels plugins més utilitzat del gestor de blocs Lifetype, estic parlant del Template Editor. En aquest cas vaig enviar la traducció catalana definitiva el 21 d'Octubre de 2008 i va ser incorporada a la branca oficial el 4 de Desembre de 2008.

Col·laboreu patriotes!

Written by in: Frikades |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines