Feia dies que volia parlar del pla de mobilitat, però com que l’Àlex estava de vacances no era just fer un post i que ell no pogués replicar. Més que fer una critica destructiva del pla de mobilitat, comentaré alguns del punts que crec que no s’han solucionat bé.

El primer punt és el de la plaça Virreina. Per exemple si vols anar al carrer Robi 22 (lloc on hi ha el local de la colla), hi portes el cotxe carregat amb 80 litres d’aigua per la propera actuació. Si baixes pel carrer Verdi, has d’anar obligatòriament fins el carrer Astúries (esquivant les motos aparcades, i les parelles de tortolitos que passegen feliçment) fins arribar a la plaça Virreina. Allà a la plaça has d’entrar una mica a dins, ja que hi ha les escales de Sant Joan, que no et deixen anar recte, després has d’esquivar els borratxos que estan tirats al terra, intentar que cap nen se’t posi sota el cotxe i seguidament anar cap al carrer Església i finalment arribar al carrer Robi.

El problema d’aquest recorregut que ara t’obliguen a anar pel carrer Astúries i la plaça Virreina, quan abans era només per Veins i serveis.

L’altre punt que em toca el que no sona és al mateix carrer Robi, ja que quan arriba a Torrent de l’olla queda tallat, hi has de fer volta fins a Providencia, per arribar a Torrent de l’Olla. I que no hem diguin que és perquè la gent no pugui atravessar Gràcia, ja que el carrer Robi no va de punta a punta de Gràcia amb la mateixa direcció.

I l’últim punt no m’afecta massa, però sempre que passo per allà veig que causa problemes. És la pilona del carrer Perla, que quan un conductor passa la seva targeta per allà, mai li funciona, i quan li funciona tarda mil anys a baixar-se. I per culpa d’això es causen unes cues que deu ni do.