ag.
10
2006

Adèu turistes!

Per fi a sortit al mercat el programa que tots estàveu esperant, el “Turist Remover”! No, no, no és el nou invent d’Iberia sinó un software que et permet eliminar els turistes de les fotos dels teus viatges.

Aquest nou invent, tan necessari i imprescindible, et permet fer les fotos de les teves vacances sense que quedin espatllades amb la presència de persones.

El programa necessita dues o més imatges del mateix lloc, on els elements a esborrar estiguin en diferents llocs. Llavors el programa analitza les imatges i composa una única foto amb els elements estàtics, eliminant els indesitjables turistes del mig de la foto.

La llàstima és que la utilitat és de pagament 😀

Font: Turist Remove

Written by in: Emprenedors |

5 Comments »

  • Jürgen escrigué:

    Llàstima que aquest software funcioni només amb fotos i no en directe. No hi hauría més aldarulls a les nits de Festa Major, si els mossos poguessin eliminar a les dos quarts de tres tots els turistes, bongoaires, okupes i tota la “gent normal”, que es queda al carrer. Jo, en canvi, em compraria un “Police Remover”!

  • Àlex escrigué:

    Ara entenc allò del Guerra que el que es mou no surt a la foto, 😉

  • 20g32 escrigué:

    Jurgen… que vol dir “gent normal”?
    a cas els bongoaires o el guiris o els okupes no son normals??
    Jo mai n’he vist de verds amb trompetetes a les orelles i amb un carnet de residencia de Jupiter…

  • Jürgen escrigué:

    Vaig posar “gent normal” entre cometes, perque no són ni més ni menys “normal” que els altres, però volia expressar (i no ho vaig aconseguir) que la majoria de la gent que es queda al carrer desprès del fin dels concert no perteneix a un dels grups que varen ser responsabilitzats (amb raó o no) pels incidents dels últims anys. Sigui com sigui – quan els antidisturbis carregaven, tampoc feien una diferència entre gent “normal” i “no normal”. Els cops eren gratuits per a tothom, encara si estaves passejant quiet pel carrer.
    La meva esperança és que les nits de la festa que ve siguin més pacífica per part de tots. La guerra no és un element de la festa!

  • vives escrigué:

    Jürgen, jo si et vaig entendre.A algunes persones els costa entendre l’ironia, a altres s’equivoquen si suman i escriuen al mateix temps, sobre tot si son homes, altres nom veuen be nit, altre no beuen be de nit i la majoria ni veuen ni beuen be de matinada, ets.
    Tot tenim limitacions.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines