oct.
27
2006

Explorer 7 vs. FireFox 2 : [2 a 2]

FF vs. IEDe moment anem dos a dos amb el tema de vulnerabilitats, ja han sortit a la llum dues vulnerabilitats del IE 7.0, la primera vulnerabilitat sembla que afecta a IE 5, 6 i 7 i va ser reportada el dia 19 per Secunia, segons la versió de microsoft el problema surt d’un component de windows, el qual afecta a Outlook Express però pot utilitzar el navegador com a vector d’atac. Sembla que un lloc maliciós podria accedir a dades d’altres finestres obertes.

La segona vulnerabilitat, reportada també per Secundia sembla que permet obrir una finestra emergent amb el títol d’un lloc visitat prèviament per l’usuari, permeten certes pràctiques de pishing.

En quan a les dos vulnerabilitats anunciades per a FF, la primera està relacionat amb una vulnerabilitat corregida en la versió anterior, segons la llista Bugtraq l’han catalogat com a greu però els responsables de FF diuen que només és un problema secundari de la primera vulnerabilitat que pot fer que FF deixi de respondre i es tanqui.

El segon problema, publicat per la llista Disclosure informa d’un problema que podria ser explotat i utilitzat per enganyar a l’usuari a revelar informació confidencial. Tot i que actualment encara no hi ha més informació sobre aquesta.

Written by in: Comunicació de masses |

3 Comments »

  • Josep Lluís escrigué:

    Jo crec que el nou explorer incorpora importants novetats com ara la navegació per pestanyes, és llàstima que no estigui en català (i que sigui de Microsoft) igualment, i en quant al firefox, jo crec que té un problema de compatibilitat amb webs personals i petites, ja que interpreta de forma diferent javascript i no admet algunes etiquetes HTML, per les webs grans que fan versions alternatives per a diferents navegadors suposo que no hi haurà problema, però els que tenim una web personal haurem de triar, i explorer té la major quota d’usuaris.

  • crazy escrigué:

    Josep Lluis, d’on has tret que firefox no reconeix algunes etiquetes HTML, si el que no compleix els estandars en major mesura és Internet Explorer? I això de que el javascript s’interpreta diferent, també deu ni do… 😉

    Jo faig webs i t’asseguro que no es tracta d’haver-hi webs personals o petites, sino de saber fer pàgines o no i sobretot, saber interpretar-les per part dels navegadors.

  • Josep Lluís escrigué:

    En fi, no voldria entrar en pol·lèmiques, però reconeix el firefox l’standard ?
    En fi, jo l’únic que sé és que amb la meva web personal el firefox no l’interpreta gens bé i els jocs en javascript que hi he pujat doncs, tampoc!! i a l’explorer sí,per tant doncs, recomano als meus alumnes d’anglès del vila de gràcia que visitin la meva web amb explorer, i no és que em caigui bé micro$oft però és que jo crec que funciona millor.
    No sóc un expert en informàtica però he llegit bastant sobre el tema!!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines