nov.
14
2006

Windows Vista crakejat

Aquest cap de setmana ha començat a circular la versió final de Windows Vista craquejada. Recordem que el nou sistema operatiu surt a la venda le proper 30 de Novembre per a clients corporatius, i el 30 de Gener per a usuaris.

Una de les primeres coses que havia fet Microsoft era canviar el sistema d'autentificació i abans de sortir al mercat ja l'han petat Laughing.

Sembla que ha sigut una filtració de dins de la mateixa empresa, perquè el software encara no esta disponible al mercat. 

La versió porta el suggerent nom de Windows Vista Final BillGates i esta crakejat per poder-se activar amb els codis de les versions beta o release candidate.

També ha estat filtrada una copia de la Enterprise Edition del Office 2007.

Aneu amb compte amb les descàrregues, esta amb anglés i si reinstaleu sobre el vostre windows us costarà molt tornar a la versió anterior, així que el millors és fer un ghost del disc dur abans de fer experiments Wink

En aquesta versió han canviat els arxius de llicencia per utilitzar les claus de les versions de desenvolupament, així que el S.O. caducarà l'1 de Juny de 2007.

Tot i així, abans d'aquesta data segur que ja l'han rebentat per tot arreu  Undecided

 

Written by in: Emprenedors |

No hi ha comentaris »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines