març
01
2007

Comença l’elecció del Bloc Gracienc de l’Any 2006

GràciaNet impulsa l’elecció del Bloc Gràcienc de l’Any 2006 en un concurs que s’emmarca dins dels actes de la Diada de la Independència de la Vila de Gràcia.

El concurs va començar el passat 28 de febrer i està destinat a blocaires graciencs de naixement, residència o de ment.

Podeu trobar la pàgina web del concurs a:

http://blocs.gracianet.org/blocdelany

La primera fase o el recull de candidatures durarà fins el proper 11 de Març i pretén recollir tots els bloc graciencs que estiguin a la xarxa, l'únic requisit que s'apreciarà per part dels organitzadors (a banda que sigui gracienc/a) serà el fet d’haver publicat almenys un article durant
l'anterior any.

La fase de la nominació durarà del 12 de març al 27 de març, on tothom, en primera volta, podrà "nominar" d’un a cinc blocs perquè passin a l’elecció final.

L’elecció final del Bloc Gracienc de l’Any 2006 es realitzarà per votación popular entre el 28 de març i el 12 d'abril. En aquesta segona volta tothom podrà votar un dels tres blocs més nominats en la fase anterior.

La proclamació del guanyador es realitzarà el Divendres 13 de d’Abril, prèvia als actes de commemoració de La Revolta de les Quintes de 1870 i la Diada de la Independència de la Vila de Gràcia. Aquest serà guardonat amb un sopar i el trofeu que l’acreditarà com autor del Bloc Gracienc de l’Any 2006.

Per altra banda, en la mateixa pàgina del concurs, s'ha aprofitat per impulsar una col·lecció de "pastilles" o imatges degudament preparades per ser incloses a qualsevol bloc i que pretenen reivindicar el fet
gracienc.

Written by in: Comunicació de masses |

No hi ha comentaris »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines