març
22
2007

Voteu pel Bastonàrium

Graciencs i Gracienques, Catalans i Catalanes, Membres de la Humanitat i sers de l’espai exterior que tingueu un mail, VOTEU AL BASTONÀRIUM!

Com deveu saber estem en plena fase de nominacions per escollir el Bloc Gracienc de l’Any 2006, és per això que aprofito per fer campanya i demanar que voteu al Bastonàrium, no demano pas el vot per aquest bloc, sinó per un altre (ara si voleu votar als dos també em sembla bé :D).

En aquesta fase de votacions podeu votar fins a un màxim de cinc blocs i un mínim de un. Per fer-ho només teniu que anar a aquesta pàgina, seleccionar els vostres nominats, posar el vostre mail i després validar el vot amb un mail de confirmació que rebreu.

Si mireu el Bastonàrium veureu que és un bloc que durant el 2006 va realitzar una sèrie de treballs molt bons i realment molt frikis! A quin altre lloc podeu trobar un diccionari de termes bastones? O podeu jugar amb la màquina generadora de Bastoners? o podeu trobar coses tan específiques com la distribució territorial del flabiol com a instrument musical en les colles bastoners de catalunya? Qui és l’únic friki que ha creat unes emoticones Bastoneres? o a on més pots trobar la recopilació més gran d’escuts de colles bastoneres de catalunya? És que no acabaria mai de nomenar frikades i més frikades del món del Ball de Bastons! així que, en reconeixement al frikisme bastoner:

VOTEU AL BASTONÀRIUM!

Per cert…no se si m'havia oblidat de dir que:

VOTEU AL BASTONÀRIUM!

  

Written by in: Frikades |

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines