oct.
11
2007

Diferents ritmes de creixement i inversió en movilitat

Written by in: Comunicació de masses |

4 Comments »

  • cani escrigué:

    El model radial. Per molt que diguin, l’Ave és radial, els trens son radials, les carreteres i autopistes radials, els vols internacionals radials, la justicia radial, etc.també radial, l’altre etc. radial naturalment, i etc. radial.
    És com un embut. Tot cap el centre.
    Això sí, pots anar a Bilbao amb autopista no radial o a Valencia, però pagant. O radial o pagant, amb impostos radials naturalment radial.
    Penso que ara volen fer tot de ports que seran una red radial de ports administrats pel centre xuclador radial de les espanyes.
    Som un Estat radial.

  • :S escrigué:

    Amb 14 anys han fet més autopistes a Madrid que en tota Catalunya. Mirem el mapa de Barcelona al 1993 i el del 2007 i s’assemblen molt, mirem els dos de Madrid i s’ha fet tot!

    Si seguim amb aquest model com serà el Madrid d’aquí 15 any? Ni idea, el que si sé es que Barcelona estara +o- igual.

  • greips escrigué:

    per una banda, l’orografia de bcn impedeix construir tantes rondes i carreteres al voltant de la capital.

    de l’altra, els catalans som experts en tardar anys i panys a fer res pq no aconseguim posar-nos d’acord. Es el que té la cultura pactista, que tot es ralentitza.

    Per tant, en bona part és culpa dels propis catalans que no es facin coses… De l’altra, és culpa de l’estat pq un cop ens decidim els calés no arriben, i quan ho fan… tornem a discutir pq no estem d’acord amb el traçat.

    Som com som 😉

  • cani escrigué:

    No comencem a autoflagelar-nos. La cosa radica en que no s’inverteix o malament o tard. Només cal veure Renfe, Fecsa, Red Electrica, i podem seguir i seguir. Quan es tarda tan i tan, al final es mareja tot plegat amb discusions. Si es vol fer un projecte, es parla, es pressuposta, s’aprova el pressupost i endevant. El que pot passar és que el pressupost no arriba mai, ni en temps ni en diners. I llavors passa el que passa.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines