jul.
23
2008

Gnome o KDE? OnpenSuse, Kubuntu, Mandriva o Ubuntu?

Últimament éstic en fase de pendre desicions per casa meva, marxo de casa, i entre les coses que ja he decidit són distribucions de les coses, colors de les parets, sofà… etc… però encara em queden moltes decisions per pendre, mobles, …etc.

…però curiosament una de els coses que vull aprofitar per decidir és Gnome o KDE, semblre una mica surrialista, emancipar-se implica triar entre KDE o GNOME? Doncs en el meu cas, sí. Entre d'altres coses.

Actualment a casa meva tinc un ordinador però que eventualment fan servir els meus pares, així que no els hi puc complicar la vida amb distribucions Linux si sempre han fet servir el mateix i de la mateixa manera… però quan marxi de casa tindré un ordinador meu i només meu, i estic meditant quina distribució de Linux hi posso.

En un principi pensava en Ubuntu però no m'acaba de fer el pes el gnome i vaig començar a valorar l'opció Kubuntu… però al final s'ha tornat una decisió més complicada perquè he començat a pensar en altres distribucions i no tinc ganes de probar i probar com un boig tota mena de distribucions i entorns… què em recomaneu els linuxeros de gracianet?

Actualment tinc 4 possibles opcions en ment:

  1. OpenSuSe
  2. Kubuntu
  3. Mandriva
  4. Ubuntu

Que triarieu vosaltres?

Written by in: Frikades |

4 Comments »

  • crazy escrigué:

    Jo actualment gasto Ubuntu amb gnome, per comoditat. Anteriorment anava de Debian i KDE i arriba una edat en que ja no vols estar-te documentant, compilant, etc, etc. cosa que també toca de tant en quant amb Ubuntu, però molt menys 😉

  • Oriol escrigué:

    I que me’n dius de Kubuntu? en teoria és el mateix que ubuntu però enlloc de gnome amb kde 4.1

  • Quim escrigué:

    Ja que vols explorar, jo començaria amb un OpenSuse i un KDE. I jo també tenc la Kubuntu a casa però no m’acaba de fer el pes.

    Però tot això si tens ganes de provar, si no tens ganes de provar jo provaria directament la kubuntu.
    La que a mi sincerament no m’agrada gens és la Mandriva i mira que la vaig fer servir durant temps 😛

  • greips escrigué:

    jo fa anys que vaig amb openSUSE i n’estic la mar de content. Ara faig servir la 10.3 (crec) i hi tinc tots els programes que necessito… tot i que he hagut de “winejar-ne” algún de windows 😉

    Això si, fes servir el KDE 3.x, no pas el 4.x 🙂

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines